.

Una imatge de l’Orfeó Canongí. Foto: Cedida

S’apropa la nova temporada del Teatre Municipal. L’èxit obtingut per la primera temporada i les enquestes rebudes han portat als programadors elaborar una programació més extensa, amb un toc de comèdia que persisteix al llarg dels diferents actes. La música i les arts escèniques seran protagonistes, tal com ho varen ser a la temporada inaugural, així, enguany, es presenten dos espectacles on la cançó serà l’estrella i cinc obres teatrals que estan actualment en cartell en els millors teatres de Catalunya.

D’aquesta manera, al Teatre Municipal entre gener i juny es presentaran actuacions musicals com les d’Anna Roig o Mayte Martín, que presentarà el seu darrer treball “Tatuajes”, estrenat al Festival Grec d’enguany. Pel que fa al teatre, comptarà amb The Feliuettes, amb “Amor a mort”, un espectacle de cabaret que és una delícia per a qui vol gaudir dels musicals de proximitat. La comèdia, però, és la principal protagonista de la temporada amb èxits com el retorn als teatres de “Burundanga”, una de les obres de més èxit de Jordi Galceran, o “La paella dels dijous”, una producció del Maldà amb Llum Barrera com a protagonista, sense oblidar l’adaptació de Paco Mir, exTricicle, de l’obra de Lope de Vega “El perro del hortelano”, un clàssic renovat a l’OCTM. Finalment, no us podeu perdre ”Bèsties”, el monòleg que presentarà Marta Marco i que es va estrenar també al Festival Grec de Barcelona. Un text que parla sense embuts sobre la cultura de la hipersexualització i la pornificació dels i de les menors.

Les entrades ja s’han posat a la venda i es podran adquirir a la web de codetickets o bé de manera presencial al Castell de Masricart. Per tal de fer més econòmica l’assistència al teatre, a banda dels diferents abonaments, enguany hi haurà un descompte per al Carnet Jove.

La programació del Teatre Municipal és a càrrec de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de la Canonja i compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Tarragona.