.

Cartell promocional de la jornada.

Cartell promocional del cicle.

La Fundació Onada vol acomiadar el fred i donar la benvinguda al bon temps, oferint el segon dissabte de cada mes, de febrer a juliol, a la Guingueta del Parc, els ‘Tastets musicals’. La idea va sorgir de vincular la bona música al bon menjar, formant un duo perfecte perquè els assistents i participants es familiaritzin amb l’espai, i coneguin una mica més el projecte social que es gestiona en el Parc del Francolí des de el 2013. La ubicació dels actes serà a la Guingueta del Parc del Francolí, situat entre el vaixell pirata i l’Escola Cèsar August.

Els grups musicals que acolliran la nostra proposta són diversos, i oferiran una gamma variada d’interpretacions que acompanyaran a menjars per un cost de 5 euros. A partir de les 13hrs fins a les 15hrs, oferirem un agradable ambient per a famílies i grups d’amics disposats a gaudir.

La gestió del Parc Francolí és un projecte que promou la inserció laboral de persones amb discapacitat i/o trastorn mental, la cohesió social i el desenvolupament sostenible d’aquest espai on la convivència, la participació, la solidaritat i la innovació es posen al servei de les persones.