.

Cartell del concert de Tarragona

Tarragona21.cat sorteja dues entrades dobles per assistir al concert que els Sírex oferirà a Tarragona el proper 21 de desembre. Avui dimarts, 10 de desembre, és el darrer dia en què s’hi podrà participar.

El grup barceloní de rock Los Sírex arriben el proper dissabte 21 de desembre a la ciutat de Tarragona com a vertaderes llegendes vives del rock’n’roll nacional. Amb ja 54 anys de carrera a les seves esquenes, els Sírex actuaran a l’Auditori Palau de Congressos per a oferir de nou tots els seus grans èxits, des de ‘La escoba’ a ‘Muchacha bonita’.

Els Sírex es van formar a Barcelona l’any 1959, influenciats per la primera generació de grups i artistes de rock’n’roll que sorgien dels Estats Units. A la dècada dels anys 60 van tenir l’honor de telonejar a The Beatles al concert que aquests van fer a La Monumental de Barcelona. Després d’una breu separació entre 1971 i 1977, el grup va reprendre la seva activitat i va editar diversos discs més fins arribar al nou segle en plenes condicions.

El concert del proper 21 de desembre a Tarragona començarà a les deu del vespre, i l’obertura de portes serà una hora abans.

Les entrades anticipades, que costen entre 20 i 55 euros  més costos de distribució, es poden trobar a les tendes Arsis Tarragona, Qui’k de Reus i per internet a www.ticketplus.cat.

Per participar al sorteig, cal enviar un correu a aquesta adreça: redaccio@tarragona21.cat, indicant la voluntat de participar-hi i deixant el nom i un número de telèfon.  El sorteig es durà a terme l’endemà, 11 de desembre, i aquell mateix dia Tarragona21 anunciarà el nom dels guanyadors i els hi comunicarà personalment.

Tarragona21.cat no farà ús de la informació personal que ens facilitin els participants, segons estipula la legislació vigent.

/* JS para menú plegable móvil Divi */