.

Avui s'ha presentat la II Supercopa de Catalunya a l'Ajuntament de Tarragona. Foto: Tarragona21

Avui s’ha presentat la II Supercopa de Catalunya a l’Ajuntament de Tarragona. Foto: Tarragona21

Tarragona21 sorteja cinc entrades dobes per a assistir al partit de la Supercopa  Catalunya que disputaran al Nou Estadi del Nàstic dimarts que ve, 25 d’octubre, el FC Barcelona i el RCE Espanyol. Les entrades per a aquesta final estan exhaurides.

Ambdós equips s’han compromès a portar els dos primers equips en aquest esdeveniment exepcional que preveu omplir les grades del Nou Estadi de Tarragona. El partit començarà a les 21:30 hores, però les portes de l’estadi s’obriran a les 20 hores.

Per a poder participar al sorteig cal enviar un correu a Tarragona21 indicat un nom i un número de telèfon, a aquesta adreça de correu electrònic:

redacio@tarragona21.cat

indicant ‘Sorteig de la Supercopa’. Hi ha temps per participar al sorteig fins al diumenge, 23 d’octubre. L’endemà dilluns, 24 d’octubre, es farà public els guanyadors/ res del concurs a través del Tarragona21 i es contactarà per mòbil amb els guanydors/res.

Els agraciats/des hauran de recollir les entrades portant el seu DNI a la seu de la Federació Cataana de Futbol a Tarragona, al carrer Soler, 24, entresol. Els horaris són de 9 a 13:30 i de 16:3 a 18:30 hores. Ho podran fer el dilluns o durant la jornada de dimarts, dia 25.

Molta sort!

Clàusula de consetiment.