.

Visita del responsable de la Federació Espanyola d’handbol i l’organització de Tarragona 2017 al Pavelló Olímpic de Reus aquest matí.

Visita del responsable de la Federació Espanyola d’handbol i l’organització de Tarragona 2017 al Pavelló Olímpic de Reus aquest matí.

L’equip dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017 ja ha començat a posar fil a l’agulla en la definició dels requisits tècnics necessaris per l’organització de cada prova esportiva dels Jocs. Després de reunir-se amb les federacions espanyoles i catalanes els passats mesos de febrer i març respectivament, l’organització de Tarragona 2017 ha iniciat ja les reunions individualitzades amb cada federació espanyola.

L’objectiu d’aquestes trobades és definir la vessant tècnica de cada instal·lació i començar a coordinar les tasques de treball a dur a terme a partir d’ara. En aquestes reunions hi assisteixen el responsable tècnic que ha designat cada Federació espanyola,  el director d’Operacions i Esports dels Jocs, Ramon Pallejà; i altres membres de l’organització dels Jocs.

Visita a les instal·lacions i creació de les comissions esportives

Cada reunió amb la federació consta de dues parts. D’una banda, es realitza una reunió de treball a les oficines dels Jocs a la Tabacalera que es complementa amb una visita tècnica a la instal·lació esportiva corresponent. De l’altra, també s’aprofita la trobada per crear les comissions esportives de cada esport, en les quals hi formen part representants de clubs esportius del territori, representant de la federació catalana i representant territorials, i membres de l’equip de Tarragona 2017.

D’aquesta manera es pretén impulsar la implicació directa dels clubs i entitats esportives de la ciutat i el territori en la planificació de cada modalitat esportiva del 2017.

Les trobades van iniciar-se la setmana passada i fins al moment l’organització dels Jocs s’ha reunit individualment amb les federacions espanyoles de petanca, taekwondo, tir amb arc i handbol. Durant aquesta setmana ho farà amb les d’atletisme i bàsquet mentre que la resta de disciplines se seguiran programant en les properes setmanes.

/* JS para menú plegable móvil Divi */