.

.

TOTS 21

Imatge extreta de la PDFCamp.

Imatge extreta de la PDFCamp.

L’ Associació per la Promoció del Transport Públic (PTP), la Plataforma per la Defensa d’un Ferrocarril Públic i de Qualitat (pdf.camp) i la Plataforma Trens Dignes de les Terres de l’ Ebre (PTD) han aprofitat la campanya electoral per engegar diferents iniciatives per demanar la millorar dels serveis dels trens a les comarques tarragonines.
L’objectiu és el de denunciar les manques i exigir millores urgents per les infraestructures i els serveis que ara mateix ofereix RENFE.
L’estació de Tarragona és el punt escollit per la concentració que es farà aquest dissabte a les onze del matí i que espera aplegar també representants dels diferents grups polítics que s’han compromès aquesta campanya en estar aconseguir la millora de les infraestructures a Tarragona.
Fa pocs dies el mateix alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, llençava un ultimàtum aml Govern espanyol al que va demanar resultats de les propostes presentades per arreglar l’estació de Tarragona i que encara no han arribat. Ballesteros va avanar que si abans de cap d’any no té una proposta sobre la taula s’engegarà un pla de xoc urgent contra el que va considerar de “situació de vergonya” de l’estació de Tarragona.
L’estació segueix esperant els arrenjaments arquitectònics que per exemple serveixin perquè persones amb mobilitat reduïda puguin creuar les andanes.
La mobilitazaió d’aquest dissabte vol ser un “viatge reivindicatiu” per a reclamar aquestes millores necessàries per un territori clau i oblidat pel que fa a les infraestructures bàsiques per viatgers i mercaderies. Aquest 2015 mateix el Port de Tarragona va veure com s’escapava una inversió important de la multinacional Daimler per no estar connectat a l’ample europeu.
A la concentració es llegirà un manifest també per recollir les diferents sensibilitats presents i les demandes de diversos punts del territori que es concentraran a Tarragona.