.

'Muchachito y sus compadres'. Foto www.cylcultural.org

'Muchachito y sus compadres'. Foto www.cylcultural.org

El Recinte Firal del Palau de Congressos de Tarragona serà escenari divendres 28 de febrer de tota una revetlla de ‘Carnaval Canalla’ amb l’actuació de Muchachito y sus Compadres, seguit de la sessió rockera de Fuck’n’Destroy Djs. El concert està organitzat per la productora Abril Producciones Music From Tamarit en col·laboració amb l’Ajuntament de Tarragona.

Muchachito, nom sota el qual es troba Jairo Pereira, torna a Tarragona aquest cop acompanyat de ‘Sus Compadres’, el pintor Santos de Veracruz i el guitarrista Diego Pozo, antic membre fundador de Delinqüentes, més conegut com ‘el Ratón’. Tot un trio d’asos que permet a Mucachito abandonar provisionalment el seu bombo i tocar per fi dret, tot ballant amb els seus companys.Tots tres repassaran cançons dels diferents àlbums de Muchachito, així com les seves versions favorites i alguns temes nous creats sobre la marxa. Tot decorat amb els quadres de Santos de Veracruz, que donen més color a la música Rumba-Rock de Muchachito.

Després de la seva actuació, la festa seguirà amb els Fuck’n’Destroy Djs, festa rockera de la nit tarragonina ( Les Golfes Club ), liderats per The Moustache, que punxarà grans èxits del rock’n’roll combinats amb altres d’estils actuals com Electrorock o indie. Darrere seu hi haurà el bateria emmascarat Santos, que cada nit acompanya les sessions de The Moustache.

Les entrades anticipades es posen a la venda el dilluns 2 de Desembre. Una primera edició d’entrades a un preu de tan sols 10 euros més costos de distribució, una vegada exhaurida aquesta edició d’entrades es posaran a la venda a 12 i 15 € respectivament, les següents tirades mes despeses de distribució. Es poden comprar a les botigues Arsis o Itaca de Tarragona, Qui’k de Reus i a www.ticketplus.cat.

El Carnaval 2014, se celebrarà del 24 de febrer al 4 de març.

/* JS para menú plegable móvil Divi */