.

L’alcalde de Tarragona, durant la presentació de la Marató de Sang. Foto: Cedida

L’alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales, ha rebut en roda de premsa el cap del servei Territorial del Camp de Tarragona i Terres de l’Ebre del Banc de Sang i Teixits, Albert Soley, i la membre de l’Associació de Donants de Sang del Tarragonès, Núria Vilanova, per tal de presentar la nova edició de la Marató de Sang que un any més se situa dins el programa de Santa Tecla, el primer dissabte de festes.

Així doncs el dissabte 16 durant tot el dia, el Banc de Sang i Teixits s’instal·larà al Teatre Tarragona, responent a la solidaritat i ben entesa amb l’Ajuntament, que l’alcalde ha volgut destacar. Així mateix Viñuales ha agraït “la solidaritat i participació dels tarragonins i tarragonines que donen exemple aquell dia i durant tot l’any, fet que ens fa Tarragona una de les ciutats més solidàries en donació de sang”.

Així doncs, Tarragona tornarà a viure la diada més solidària aquest dissabte al Teatre Tarragona durant tot el dia coincidint amb Santa Tecla i amb la visita d’alguns dels elements del Seguici més destacats, on no només s’espera una important donació de sang, sinó també de plasma.