.

Zona de Llevant de Tarragona la gebra als camps Foto:Tarragona21

Zona de Llevant de Tarragona la gebra als camps Foto:Tarragona21

No és habitual que la temperatura baixa per sota els cero graus a Tarragona. La ciutat té un clima temperat fins i tot els mesos d’hivern que permet que Tarragona tingui una temperatura mitjana a l’hivern entre els 5 i 6 graus, amb mínimes que pocs cops baixen dels 3 o 2 graus.

Zona de Ponent de Tarragona glaç sobre dels cotxes que han passat la nit al ras en un concessionari de les Gavarres Foto:Tarragona21

Les dues últimes nits han estat especialment fredes amb registres de O,8 graus i -1,6 graus com a temperatures mínimes a les que s’ha arribat a Tarragona ciutat. A les 6:50 d’aquest matí l’estació metereològica situada a la Laboral ha enregistrat els -1,6 graus tot i que en algunes zones de llevant la temperatura ha baixat fins els dos graus sota zero.

Tot i que el centre no ha patit la glaçada, sí que als barris de ponent i de llevant aquest matí una suau capa blanca es deixava veure per marges, camps i a sobre dels cotxes.

Les prediccions a curt termini indiquen una lleugera pujada de les temperatures sobretot nocturnes que farà que aquesta nit de Cap d’Any la temperatura sigui més agradable.

Quim P.Casadesús