.

.

TOTS 21

Monestir de Poblet, una de les destinacions de l'activitat. Foto: Cedida

Monestir de Poblet, una de les destinacions de l’activitat. Foto: Cedida

Més de 600 bloguers de viatges i turisme de 39 països diferents s’han reunit en el Congrés Costa Brava Catalunya 2015 acordant que a la Costa Daurada visitaran el patrimoni romà de Tarragona, Port Aventura i el Monestir de Poblet, entre d’altres destinacions de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre. La iniciativa ha estat organitzada per l’Agència Catalana de Turisme i el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.

El projecte consta de tres viatges a diverses destinacions de la comarca. El primer viatge serà al centre de la ciutat de Tarragona i els participants també podran conèixer el modernisme de Reus, visitar Port Aventura i altres destinacions com Cambrils, Salou i La Pineda Platja.

Un trajecte per l’interior de la Costa Daurada serà el segon viatge, on els visitants visitaran el Monestir de Poblet declarat patrimoni de la Humanitat per la UNESCO i fer un tast dels millor vins del Priorat.

El Delte de l’Ebre serà el tercer destí dels bloguers que podran visitar les muscleres i navegar en veler, nedar entre tonyines i fer una ruta per les oliveres de la zona.

En darrer lloc està programat que els visitants facin una descoberta per l’interior de Terres de l’Ebre, on podran visitar la Reserva Natural de Sebes i fer una visita a una destil·leria entre d’altres activitats.