.

Imatge de la trobada de 'Ho Podem Tot' a Terrassa. Foto: Diari de Terrassa

Imatge de la trobada de ‘Ho Podem Tot’ a Terrassa. Foto: Diari de Terrassa

‘Ho Podem Tot’ és el nom del nou projecte de Podem Catalunya. El proper 30 de març Tarragona acollirà a la sala USTEC al que es postularà com a Secretari General, Albano- Dante. Dante Fachin Pozzi és periodista i activista contra la corrupció santitària i membre del Procés Constituent a Catalunya i de Podem.

Municipis com Terrassa, Lleida i Vila-nova i la Geltrú ja han acollit algunes d’aquestes trobades. La darrera va ser al darrer dia 12 de març on s’hi van arreplegar qüasi 180 de persones. Entre totes elles es van el·laborar fins 50 propostes per aquest nou projecte de Podem Catalunya. A través de les xarxes socials s’ha creat una pàgina de Facebook ‘Ho Podem Tot’ que dóna accès al manifest on s’hi poden consultar totes les propostes.

D’aquesta manera, ‘Ho Podem Tot’ articula el que considera la democràcia participativa amb l’objectiu de garantir espais telemàtics i presencials de debat i recollida de propostes. Unes propostes que després seran votades entre les persones que han participat d’aquest projecte sigui presencialment o telemàticament.

Brigitte Urzaiz