.

Imatge a la Brigada de la nova Carrossa dels Jocs Mediterranis | Foto: Tgn21

Tarragona rebrà als Reis de l’Orient amb algunes novetats respecte a l’últim any.

La ciutat ha decidit incorporar una carrossa més a la Cavalcada que es celebra com és tradicional la tarda del cinc de gener.

La carrossa nova anirà engalanada amb les columnes del Fòrum i amb un toc de mar al seu voltant.  El nou element de la Cavalcada representarà els Jocs Mediterranis que s’han de fer a la ciutat el pròxim 2017.

Voluntaris dels jocs acompanyaran a una carrossa que compleix els requisits de poc a poc anar incrementant els elements de la ciutat a la rebuda dels Reis.

Imatge de la nova Carrossa dels Jocs Mediterranis | Foto: Tgn21

L’Alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, ha reconegut que es vol dotar de més identitat pròpia a la Cavalcada fugint de l’aspecte de “mil i una nits” que ha acompanyat a aquesta.

En total seran disset carrosses les que acompanyaran a Ses Majestats d’Orient a la seva arribada a Tarragona.

Com és tradició els Reis arribaran per mar a Tarragona i a un quart de set de la tarda seran recollits al Moll de Costa.

La Cavalcada d’enguany augmentarà també els nombre de caramels que es repartiran.

En total els Reis tindran quatre Tones de caramels, una més que l’any passat.

La tradició desapareix, això sí, en la rebuda a la plaça de la Font per part de les autoritats de la ciutat. Aquest any els clàssics parlament entre els Reis i l’Alcalde tindran també una novetat important ja que es projectarà un Mapping sobre la façana de l’Ajuntament.

HORARI I RECORREGUT DE LA CAVALCADA

Quim P. Casadesús