.

.

TOTS 21


Forma part de la campanya Respecta

Forma part de la campanya Respecta

La conselleria de Feminismes i LGTBIQ de l’Ajuntament de Tarragona ha convocat a través de les xarxes social el concurs “Respecta, música contra les violències masclistes”,  per tal d’elaborar una llista musical a Spotify contra les violències masclistes i compartir-la i promocionar-la pels canals municipals. El concurs premiarà la participació de la ciutadania amb la concessió de diferents lots dels materials de la nova edició de la campanya Respecta.

S’hi poden presentar cançons en qualsevol idioma i  estil, sempre que es trobin a la plataforma Spotify. El termini de presentació finalitza el 23 de novembre.

Presentació i tramesa

Les cançons han de ser trameses a través de les xarxes socials Instagram i Facebook de la manera següent:

Instagram:

A partir d’una de les històries sobre el concurs publicades pel compte d’Instagram @tarragona_cat o per algun dels altres perfils oficials de l’Ajuntament de Tarragona, cal fer una captura de pantalla de la història en concret i compartir-la com a història pròpia, etiquetant-hi el perfil @tarragona_cat i acompanyant-la d’una de les cançons que es poden trobar a la biblioteca musical de l’app.

  • Si s’etiqueta dos comptes més, la persona obtindrà una participació extra per al sorteig final.

Facebook:

  • Visitant l’esdeveniment de Facebook titulat Concurs Respecta, cal escriure-hi un comentari amb el títol i persones intèrprets de la cançó, adjuntar-hi un enllaç d’Spotify de la cançó proposada o bé enllaçar-hi el vídeo de Youtube corresponent.

Premis i sorteig

  • Cada persona participant rebrà un lot d’obsequi per la seva col·laboració.
  • El 25 de novembre, Dia internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones, es realitzarà un sorteig en què s’escolliran 20 persones (10 participants a Instagram i 10 participants a Facebook), les quals guanyaran un lot especial de productes Respecta.
  • El sorteig es realitzarà a través d’una pàgina de sortejos en línia i es retransmetrà a través d’un directe a Instagram.

Persones participants: lot d’obsequi

  • Punts de llibre, xapes, polsera, adhesius i clauer.

Premi sorteig: lot especial

  • Mocador, samarreta, lot clauers, lot de xapes, lot de punts de llibre, bossa, polsera, lot de penjolls, adhesius.

La Conselleria de Feminismes i LGTBIQ de l’Ajuntament de Tarragona treballa per promoure l’equitat de gènere. La seva principal estratègia és combatre la desigualtat entre les persones per la seva identitat sexual o de gènere o la seva orientació sexual mitjançant l’adopció d’una perspectiva interseccional, amb la finalitat d’atendre els diferents eixos de desigualtat que poden afectar a les dones i al col·lectiu LGTBIQ.

Més informació a la web de l’Ajuntament de Tarragona:

https://www.tarragona.cat/serveis-a-la-persona/politiques-igualtat/respectam-1/respectam-campanya-2019-1/concurs-musica-contra-les-violencies-masclistes