.

.

TOTS 21

Mostra d'innovació tecnològica.

Mostra d’innovació tecnològica.

La primera sessió de Tarragona Startup Network, dirigida a emprenedors i empreses que vulguin desenvolupar un projecte tecnològic relacionat amb els Jocs del Mediterrani o les smarts cities tindrà lloc dijous, 11 de juny, a partir de les cinc de la tarda. L’event és el tret de sortida del Tarragona Open Future, un nou programa de Telefónica i l’ajuntament de Tarragona adreçat a promoure l’emprenedoria de base tecnològica. Mitjançant la col·laboració d’entitats públiques i privades, emprenedors i empreses d’arreu del món compartiran projectes i els treballaran.

A l’inici de la sessió es presentaran els reptes d’aquesta primera edició. Les persones interessades podran presentar els seus projectes fins al dia 1 de setembre. Posteriorment, se seleccionaran els que accediran al programa i podran disposar de l’accés a l’espai de crowdworking i participar de totes les activitats que els permetran desenvolupar la seva idea empresarial al llarg de sis mesos.

D’altra banda, tres empreses d’èxit explicaran la seva experiència: com han aconseguit finançament i tenen clients arreu del món: Geenapp (una plataforma de promoció apps), Cl3ver (aplicació al núvol de rendering 3D a temps real) i Marfeel (converteix qualsevol contingut web per a mòbils).

A la mateixa sessió, inversors de fons explicaran els seus criteris d’inversió; per acabar, les persones emprenedores podran contactar amb els inversos. Es comptarà amb la presència de Crowdcube, Seed&click!, 101statups, Enginova, Caixa Capital Risc i Nero Ventures.

Les persones interessades han d’inscriure’s a : https://www.smore.com/zathy-tgnstartupsnetwork