.

Imatge aèria de la Part Alta. Foto: Marc Colilla

Imatge aèria de la Part Alta de Tarragona. Foto: Marc Colilla

Dins del punt de modificació de crèdit número 30 que s’ha de debatre en el plenari ordinari d’aquest divendres 19 d’abril, l’Ajuntament de Tarragona proposarà una partida de 15.000 EUR per iniciar un estudi sobre els equipaments comercials de la Part Alta.

L’estudi vol fer una anàlisi acurada de la situació actual, de les tipologies de comerços existents i de les necessitats comercials de la ciutadania que estableixi les bases d’un pla d’equipaments en què l’equilibri i la diversificació comercial redundi en benefici de tothom” ha explicat la consellera de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona.


Altres notícies:


La consellera de Comerç, Montse Adan, remarca que “l’objectiu és establir les bases d’un pla d’equipaments en què l’equilibri i la diversificació comercial redundin en benefici de tothom”. “Aquest és un dels aspectes que vam consensuar amb el grup municipal En Comú-Podem per arribar a l’acord de pressupostos” afegeix la màxima responsable de Comerç al consistori.

El plenari d’aquest divendres tindrà lloc a partir de les 9 h al saló de plens de la Diputació, per obres a la façana de l’Ajuntament de Tarragona que afecten el desenvolupament dels actes a l’interior de l’edifici que toca la façana.