.

.

TOTS 21


Participants al torneig estrella de pàdel. Foto: Cedida

Participants al torneig estrella de pàdel. Foto: Cedida

Les instal·lacions de Tarragona Padel Indoor han posat el seu punt final al primer torneig de la temporada de padel del 2015- 2016. El Torneig Estrella Tot Padel ha comptat amb la participació de 200 jugadors en les diferents categories. A les categories absolutes els guanyadors han estat Vallina-Acosta (1ª masculina) imposant-se a la final a Vázquez-Casado; a la 1ª femenina ha estat la parella formada per Carrasco-Pastor que ha vençut a Montijano-Demenech i finalment en 1º mixt Casanova-Casanova ha guanyat la final a la parella Marras-Colleoni.

El Torneig celebrat al llarg d’aquesta setmana a les instal·lacions de Tarragona Padel Indoor ha estat tot un èxit. A més de la participació dels jugadors, el torneig ha comptat amb 300 euros en premis, material esportiu per als campions i subcampió i un pack de benvinguda amb una samarreta oficial del torneig.

La propera gran cita serà del 28 de setembre al 4 d’octubre, a la tercera edició del solidari Open de Padel contra el Càncer. Els participants ja poden formalitzar la seva inscripció a la pàgina web del TPI.