.

.

TOTS 21


Presentació de l'Oncoswim Tarragona. Foto: Cedida

Presentació de l’Oncoswim Tarragona. Foto: Cedida

L’Associació Aigües Obertes l’Arrabassada juntament amb el Club Natació Tarraco organitzen la II Milla Solidària Contra el Càncer de Mama: Oncoswim Tarragona. Es tracta d’una travessia de 1.851 metres que no és competitiva. Tots els diners que es recapten amb les inscripcions es destinen íntegrament a l’Associació Espanyola Contra el Càncer de Tarragona, i la Lliga Contra el Càncer de Tarragona i les Terres de l’Ebre. Es tracta d’una iniciativa que es va fer per primer cop l’any passat, el 2022, i que va superar les expectatives dels organitzadors. Preveien la inscripció de 150 participants, i les inscripcions van ser de 167, a més que van recaptar 3.386 euros.

Enguany se celebra aquest dissabte 21 d’octubre a les onze del matí a la platja de l’Arrabassada. A hores d’ara ja hi ha 150 inscrits i esperen igualar, o superar els de l’any passat. El topall màxim que han posat és de 200, i les inscripcions es tanquen demà, 18 d’octubre. Totes les persones interessades es poden inscriure a través de la pàgina web athleticevents.net. El preu és de 12 euros, i també compten amb un dorsal 0, per totes aquelles persones que volen col·laborar, però no participar de la Milla.

Cal destacar que durant la jornada hi ha diferents sortejos entre totes les persones participants. Els obsequis s’han aconseguit gràcies a diferents empreses que han col·laborat amb l’esdeveniment, es podrà guanyar des de material de natació, fins a vermuts o productes alimentaris. El Club Natació Tarraco, i l’Associació Aigües Obertes l’Arrabassada agraeixen el suport de totes les empreses i entitats per poder fer possible l’Oncoswim. També volen agrair la predisposició tots els voluntaris i les voluntàries que dissabte estaran presents per fer possible la Milla Solidària. Isabel Borràs, secretària de l’Associació Aigües Obertes l’Arrabassada, i Àlex Jerez, president del Club Natació Tarraco, asseguren que és important fer esdeveniments d’aquest tipus, amb un caire festiu, per impulsar entitats que ajuden a la societat, i que son presents al territori.

V.Tapias