.

Imatge del minut de silenci que ha tingut lloc davant de l'Ajuntament de Tarragona. Foto: Tarragona 21

Imatge del minut de silenci que ha tingut lloc davant de l’Ajuntament de Tarragona. Foto: Tarragona 21

“Els ciutadans de Tarragona avui ens sentim ciutadans de Niça” ha afirmat amb rotunditat l’alcalde Josep Fèlix Ballesteros després del minut de silenci que ha tingut lloc a l’Ajuntament de Tarragona avui a les 12h. L’acte ha reunit a representats de totes les formacions polítiques i representants del govern.

“Ens sentim units amb el dolor i amb ràbia però amb la confiança amb el sistema democràtic” ha sentenciat Ballesteros. En la mateixa ha afirmat, “avui més que mai hem de cridar en igualtat i fraternitat”. A més, el batlle ha explicat que ha mostrat el seu condol amb l’alcalde de la ciutat francesa a través d’un correu electrònic.

En nom del govern, Carles Mundó, conseller de Justícia que es trobava a Tarragona, ha adreçat unes paraules a les famílies de les víctimes i ha afirmat que fets com aquests “són una atrocitat que té per objecte intentat generar por i destruir la democràcia”. “Però es evident que l’Europa en la que vivim és prou forta per saber distingir el fanatisme de la democràcia” ha afirmat. També ha afegit que “contra el fanatisme és impossible controlar tots els elements de seguretat per molts esforços que es facin” però “aquest intent d’acabar amb la convivència és evident que fracassarà” ha conclòs.