.

Josep Poblet, amb el president dels arquitectes de Tarragona, Joan Tous. Foto: Tarragona21

El dijous 25 d’abril a les 18.30 h es farà l’acte de lliurament de premis de la  XI Biennal Alejandro de la Sota – Mostra d’Arquitectura de Tarragona, un certamen que convoca la Demarcació de Tarragona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, amb l’objectiu és distingir les obres més significatives que s’han construït en el bienni 2017-2018 en l’àmbit territorial de la Demarcació (comarques de l’Alt Camp, el Baix Camp, el Baix Penedès, la Conca de Barberà, el Priorat i el Tarragonès.

L’acte s’iniciarà amb la intervenció de Joan Tous, president de la Demarcació.

A continuació el secretari de la Mostra desvetllarà el veredicte del Jurat amb les obres premiades i en col·laboració amb la Fundació Alejandro de la Sota, també es farà el lliurament del 5è Premi Alejandro de la Sota.

Clourà el lliurament de premis el president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet Tous.

Tot seguit intervindrà l’arquitecte José María Sánchez García amb una conferència on ens parlarà dels seus projectes més recents. Descarrega el targetó de la conferència.

Finalment s’inaugurarà l’exposició d’aquests premis on es podran veure totes les obres que s’han inscrit al certamen, i es servirà un aperitiu a tots els assistents.