.

La trobada del Grup de Treball d’Educació es farà al Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau. Foto: Cedida

Aquest dijous 16 de maig, a les 17:30 h, tindrà lloc el Grup de Treball d’Educació al Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau, on es parlarà i debatrà sobre educació i el món del lleure de cara a confeccionar el nou Pla Local Tarragona Jove. També es revisaran les accions plantejades en els programes educatius de Tarragona Jove, un espai que serveix per recollir les demandes i aportacions de les joves i generar canvis en els pròxims anys.

Paral·lelament, fins a finals del mes de juny també es podran fer aportacions en els diferents espais virtuals a tarragonajove.org/participació, presencialment als equipaments juvenils Espai Jove Kesse i Oficina Jove del Tarragonès i mitjançant les sortides de l’Infomòbil als centres educatius i altres espais de la ciutat. Recordar que el passat 11 d’abril, va tenir lloc el Grup de Treball sobre cultura.

El Pla Local Tarragona Jove (PLTJ 2025-2028) és el document on es detallen les línies de treball de les polítiques municipals de joventut que s’emmarca dins les polítiques estratègiques de l’Ajuntament de Tarragona i s’alinea amb les fites del Pla Nacional de Joventut de Catalunya (PNJCAT). El pla vol comptar amb la visió dels més joves, les persones a qui s’adrecen aquestes polítiques locals de joventut, amb les que s’està treballant perquè vegin la llum el primer trimestre del 2025.

La inscripció prèvia per al grup de treball per aquest dijous, es pot fer a tarragonajove.org.