.

Xavier Tarrés, presentant el contingut de les Jornades

L’Ajuntament organitza aquesta setmana les II Jornades “Tarragona Impulsa el teu projecte”, que es duran a terme els dies 11, 12 i 13 de desembre a l’Espai Tabacalera. Aquesta iniciativa, destinada a treballadors, persones emprenedores i empreses de Tarragona té l’objectiu de donar a conèixer els projectes i serveis que Tarragona Impulsa els pot oferir a través de xerrades, ponències, debats i tallers a càrrec de professionals, tant de Tarragona Impulsa, com d’altres institucions i empreses.

Les jornades s’han dividit en tres dies. El primer dia, dilluns 11 de desembre, és la jornada dedicada a l’àmbit de l’ocupació. Després de la benvinguda a càrrec de l’alcalde de Tarragona, així com de Xavier Tarrés, conseller de Treball i activació econòmica, s’iniciaran les conferències sobre ocupació. La primera, anirà a càrrec del prestigiós psicòleg empresarial Javier Gay de Liébana, seguida per la sessió del creador de l’eina socunafeina. com, Josep Maria Pagès, i finalitzant amb la intervenció d’Anna Assamà.

La segona jornada, el dimarts 12, serà el dia dedicat a tractar temes d’emprenedoria. Hi haurà xerrades sobre temàtiques com: alternatives per trobar finançament, un taller sobre lideratge i s’explicaran diverses experiències d’emprenedors de la ciutat. A més, a la tarda, es lliuraran els “Premis Empresa Tarragona Smart City”. El tercer i darrer dia, dimecres 13 de desembre, és la jornada dedicada a les polítiques de la Unió Europea, la principal novetat d’ enguany.

Diversos professionals faran xerrades que tenen a veure amb l’àmbit europeu, per exemple: els programes d’intercanvi d’estudiants universitaris, la mobilitat per la UE o el programa Erasmus per a joves emprenedors. Tot aquell qui vulgui participar en les segones jornades de “Tarragona Impulsa el teu Projecte” s’haurà d’inscriure prèviament i de forma gratuïta al web: tarragonaimpulsa.tarragona.cat

“Premis Empresa Tarragona Smart City”

En el context de l’organització dels Jocs Mediterranis 2017, del Pla estratègic Tarragona 2022 i l’aposta per esdevenir una ‘smart city’, els “Premis Empresa Tarragona Smart City” volen incentivar especialment l’emprenedoria vinculada a la innovació en aquells sectors que la ciutat ha identificat com a estratègics, és a dir: la cultura i el turisme, l’esport, la salut, l’atenció a les persones, la sostenibilitat mediambiental i el desenvolupament tecnològic. Així mateix, es vol premiar aquells centres educatius de la ciutat que liderin iniciatives de promoció de l’emprenedoria entre els seus alumnes.

/* JS para menú plegable móvil Divi */