.

.

TOTS 21


Tarragona celebrarà enguany el bimil·lenari de la mort de l'emperador Octavi August

El Patronat Municipal de Turisme de Tarragona es promociona, un any més, a la fira Navartur, a Pamplona, una destinació que any rere any incrementa la seva presència a la ciutat, tal i com reflecteixen les estadístiques.

L’any passat, sense anar més lluny, l’increment de consultes de navarresos a Tarragona van créixer un 14 per cent. Tarragona posarà en valor, a Navartur, la seva oferta d’activitats culturals, gastronòmiques i relacionades amb el sol i platja i la natura, alguns dels al·licients que desperten més interès entre els visitants navarresos.

La regidora de Comerç i Turisme, Patrícia Anton, ha destacat precisament que “els últims anys s’estan recollint els fruits de la presència activa de Tarragona a Navarra, amb l’arribada d’un públic molt fidel a la nostra destinació que, a més, arriba de manera esglaonada en diferents èpoques de l’any”. La delegació de Tarragona a Pamplona està encapçalada, precisament, per la regidora de Comerç i Turisme i el gerent de Tarragona Turisme, Patrícia Anton i Carles Sanz, respectivament.

A més, i com va sent habitual a Navartur, també viatjarà a la capital navarresa una delegació de Tàrraco Viva, encapçalada pel director del festival, Magí Seritjol, que també comptarà amb una petita representació del grup de reconstrucció Projecte Phoenix, que oferirà un petit tast de la recreació històrica ‘August, el poder de la màscara’, que s’estrenarà a la pròxima edició del festival del món romà, dedicada al bimil·lenari de la mort de Cèsar August.

‘El tast d’‘August, el poder de la màscara’ es podrà viure divendres a la tarda i dissabte al matí al Museu de Navarra, i oferirà al visitant una pinzellada “de la vida i l’obra del primer emperador. La seva obra de govern, la lluita pel poder, la vigilància de les fronteres, però també́ les seves rutines , les seves manies, les seves malalties”.