.

Imatges de l’acte. Fotos: Tjerk van der Meulen

La platja Llarga de Tarragona ha acollit aquest dissabte la segona edició d’Onades inclusives, les jornades de pàdel surf inclusiu organitzades per l’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona i l’entitat Si jo puc, tu també #epilep, associació tarragonina que té per objectiu visibilitzar i naturalitzar l’epilèpsia.

L’acte ha comptat amb l’assistència de l’alcalde, Pau Ricomà, que ha explicat que “des de l’Ajuntament estem encantats amb la iniciativa, i sabem que l’associació Si jo puc, tu també #epilep estan molt compromesos amb la Tarragona Inclusiva, la Tarragona que volem. Avui es tracta d’una activitat esportiva, però calen activitats com aquesta en tots els àmbits: cultural, de contacte amb la natura…”. Ricomà també ha afegit que “Tarragona som tots. I tots podem fer moltes coses junts, aquest és el gran missatge que estan donant els organitzadors i les entitats que hi participen”. 

La consellera d’Esports, María José López ,ha destacat que “és un dia important, un dia d’esport, d’inclusió i de moltes emocions. Un dia on l’esport està a l’abast de tothom”. López ha volgut agrair la tasca “de l’associació Si jo puc, tu també #epilep, del personal del Patronat d’Esports, de l’associació SUPerando, del Club de Vela de la Platja llarga, la Creu Roja i sobretot dels voluntaris que ho han fet possible”.

Per la seva banda, David Sanahuja, president de l’associació Si jo puc, tu també #epilep ha explicat que “no és tracta d’una proposta adaptada. Es tracta d’una activitat inclusiva, en la qual hi pot participar tothom i així contribuir a fer la societat inclusiva”. També ha destacat que “estem molt contents de la rebuda que estan tenint les Onades Inclusives, perquè és molt gratificant com la gaudeixen tots els participants”.

La consellera de Capacitats diverses, Elvira Vidal, ha afegit que “fomentar la inclusió és vital per tal que tots i totes ens sentim part d’un tot. Iniciatives com les ‘Onades Inclusives’ són una eina molt útil per treballar en la línia de no deixar ningú enrere i dotar de les eines necessàries per afrontar el dia a dia i treballar per la cohesió i la transformació social”.

Redacció