.

.

TOTS 21

Una foto de l'estand. Foto: Patronat Municipal de Turisme

Una foto de l’estand. Foto: Patronat Municipal de Turisme

El Patronat Municipal de Turisme de Tarragona es promociona aquests dies, per primera vegada amb un estand propi, a la fira de turisme Salon Destinations Nature de París, que té lloc a la capital francesa del 16 al 19 de març de 2023. Per a la tasca de promoció de la ciutat, Tarragona Turisme ocupa un estand propi de 9m2, des d’on explicarà tots els atractius turístics de la ciutat.

En el marc de la fira, Tarragona Turisme presentarà, aquest dijous a la tarda, l’oferta de turisme de natura i cicloturisme de la ciutat en un esdeveniment al saló de premsa del recinte davant de diferents agències de viatges i operadors turístics especialitzats en aquest tipus d’oferta. La presentació s’ha coordinat des de Tarragona Turisme amb el Centre de Promoció Turística de Catalunya a París. 

La fira Salon Destinations Nature arriba enguany a la 38a edició consolidada com un dels referents per als operadors turístics i els amants del senderisme, el turisme esportiu, la natura, el cicloturisme i tot tipus d’activitats i destinacions d’ecoturisme.