.

Imatge de grup del TyC del 2013 en el TPI

Imatge de grup del TyC del 2013 en el TPI

Tarragona es converteix aquest cap de setmana en la capital del millor pàdel de tota Espanya. Del divendres 2 de maig i fins al diumenge 4 de maig les instal·lacions del Tarragona Pádel Indoor acullen la disputa del TyC Premium Adidas 2.

Amb un nivell que no deixa de créixer, amb una organització cada vegada més propera al Circuit Professional i amb uns joves que, generació rere  generació, segueixen mostrant les mateixes ganes, la mateixa il·lusió i la mateixa passió per gaudir del pàdel en el seu estat més pur, el Circuit de Menors afronta un de les seves proves més especials.

El torneig es disputa en categoria benjamí, aleví, infantil, cadet i junior i amb la participació dels millors jugadors i jugadores de tota Espanya. En total les xifres ascendeixen a 118 jugadores i 172 jugadors, la qual cosa es tradueix en una participació conjunta de 290 participants representats per 59 parelles femenines i 86 masculines.

Javier Molinos, soci fundador del TPI assegura que ‘”aquesta serà la segona vegada que acollim un TyC Premium des que obrim les nostres portes fa poc més de dos anys. El que més cal acaronar per organitzar aquest i qualsevol esdeveniment són les instal·lacions i l’equip”. Molins analitza també la situació del pádel de menors: “el moment pel qual passa el pàdel nacional és espectacular. És cert que el creixement que s’està experimentant en el sector no és tan engruixat com en anys anteriors i que cada vegada comença a ser més sostingut… Però encara queda molt temps perquè les dades es quedin estancades. Del que sí hem de ser conscients és que el pàdel ja no és un esport de moda. Abans, els nens que practicaven tennis s’apropaven a provar aquesta nova modalitat, s’enganxaven i ja no ho deixaven. En l’actualitat, aquesta tendència ha desaparegut i els menors vénen directament amb una pala sota el braç per començar a jugar sense haver posat un peu a cap pista’.

El TyC Premium Adidas 2 es disputa en jornada de divendres tarda, dissabte tot el dia i diumenge al matí, dia en què es jugaran les finals en les instal·lacions del Club Esportiu Tarragona Pádel Indoor.

/* JS para menú plegable móvil Divi */