.

Imatge que il·lustra el vídeo

Tarragona escampa al món un vídeo amb la tècnica Time-Lapse. És el Time-Lapse Tarragona. Es tracta de capturar un seguit d’imatges amb la càmera fixa durant un període de temps per reflectir el pas del dia o d’una acció en moviment.

Després es visualitza com si tot passés amb molta rapidesa. Per exemple, al vídeo es veu com es carrega i descarrega un castell a la diada de Santa Tecla o l’evolució del dia situant l’objectiu en indrets tant característics de la ciutat com el carrer Major, el Serrallo, les platges o el far de la Banya.

El projecte ha estat dirigit pel fotògraf Pep Escoda, amb la col·laboració de Rubén Perdomo i Marta Richardson. La música ha anat a càrrec de Maria Parra Peñafiel.

La regidora de Turisme, Patricia Anton, ha explicat avui que amb l’audiovisual es pretén que la gent de fora faci un petit tast de la Tarragona que viuen i senten els tarragonins.

Pep Escoda ha explicat que el Time-Lapse, de poc més de dos minuts, ha sortit d’un total de 40.000 imatges, de les quals se n’han fet servir 4.000 després del procés d’edició.

/* JS para menú plegable móvil Divi */