.

Imatge d'oficialització de la candidatura. Foto: Cedida

Imatge d’oficialització de la candidatura. Foto: Cedida

L’espai del Passeig de les Palmeres de Tarragona ha estat el lloc escollit per Tarragona en Comú i Podem Catalunya per immortalitzar el moment d’oficialitzar el pacte. Jordi Collado encapçalarà la candidatura, seguit de Toni Carmona líder de la formació morada, Nerea García i Laura Quiñones.

Tarragona en Comú i Podem Catalunya van anunciar fa un mesos la intenció de concorrer  de manera conjunta a les eleccions municipals del mes de maig. I un cop finalitzades les negociacions, ho han fet públic el candidat de Tarragona en Comú, Jordi Collado;  el candiat de Podem Tarragona, Toni Carmona; la numero 3 de la candidatura, Nerea García (Comuns), i  la numero 4 Laura Quiñones (Podem).

Jordi Collado, ha afirmat que “entomem el nou cicle electoral com espai electoral conjunt per afrontar les eleccions municipals del mes de maig, i ho fem cohesionant i consolidant la nostra aliança, per seguir sumant i demostrant la voluntat d’anar més lluny”.

Per la seva banda, Toni Carmona, Ha explicat que “amb aquest acord s’aposta per construir des del consens amb l’objectiu de construir i contribuir a l’objectiu de fer una Tarragona millor, una Tarragona per viure” i que “per això la llista comptarà amb perfils rellevants per la seva feina en l’àmbit de la societat civil i les lluites socials”.

En les eleccions del 2019 En Comú Podem va obtenir a Tarragona 4.579 vots, un 8’05 % i 2 consellers; L’equip que treballa la campanya es mostra esperançat amb la possibilitat real de millorar els resultats, algunes enquestes ja els indiquen aquesta tendència, també volen ser claus en el pròxim mandat, el del POUM i els Next Generation. Des de la direcció de campanya de la formació, asseguren que el vent bufa de cara, la gent vol política útil a l’estil Yolanda Díaz o Ione Belarra, consideren tenir un molt bon candidat, un bon equip i la sensació al carrer i a les diferents trobades que van realitzant amb entitats i societat civil és molt bona. Volen encarar la campanya en la construcció de la Tarragona de la pròxima dècada on ser feliç i tenir les necessitats bàsiques cobertes, sigui costum.

Ambdues formacions realitzaran un acte conjunt aquest diumenge al barri de Bonavista per presentar la candidatura, acompanyats del president d’Unidas Podem, Jaume Asens, juntament amb el candidat a l’alcaldia, Jordi Collado. L’acte comptarà també amb la participació d’Ernest Urtasun, eurodiputat d’En Comú Podem; El número dos de la candidatura Toni Carmona, Nerea García número tres i Laura Quiñones número quatre; i l’alcaldable per Terrassa, Agnès Petit.