.

El temporal arribarà a Tarragona a partir de les 18h.

Arriba un canvi de temps de dràstic a partir d’aquest dijous a Tarragona. Protecció Civil ha activat l’alerta del Pla Inuncat per les pluges que s’esperen a Catalunya a partir d’aquest dijous i fins al migdia de divendres a la majoria del territori català, excepte a les Terres de l’Ebre, el nord de Girona, les Garrigues i el Segrià. S’esperen acumulacions d’aigua de fins a 100l/m2 en tan sols 24 hores.

Segons les previsions del Meteocat, aquest matí les precipitacions començaran pel terç oest del territori català, amb temperatures mínimes que aniran a la baixa. A la tarda, les precipitacions s’extendran a la major part de Catalunya i serà la nit de dijous a divendres quan la precipitació guanyarà intensitat. El vent també s’enfortirà i provocarà una mar alterada i la temperatura anirà a la baixa.

Està previst que el temporal arribi a Tarragona a partir d’aquesta mitja tarda i s’allargui fins a primera hora de divendres. El vent pot provocar onades de fins a 4 metres d’alçada. És per això que Protecció Civil també ha activat el pla Ventcat en prealerta i ha demanat a la població extremar les precaucions a les zones de costa.

De cara a divendres la inestabilitat anirà marxant a poc a poc i el cap de setmana només s’esperen alguns ruixat al matí, però ja amb moltes estones de sol. De cara a diumenge també s’espera més sol. Les temperatures, però, aniran baixant de manera progressiva durant el cap de setmana.

V.Tapias

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */