.

Una imatge del certamen turístic Fitur

La Diputació de Tarragona promourà a partir de demà els principals atractius turístics de la Costa Daurada i de les Terres de l’Ebre a la 34a Fira Internacional de Turisme, Fitur, un dels aparadors mundials més importants del sector, que se celebra del 22 al 26 de gener a Madrid.

Els espais dedicats a la Costa Daurada i a les Terres de l’Ebre s’integren dins l’estand de l’Agència Catalana de Turisme, aixoplugats pel Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, a través del conveni corner.

La delegació tarragonina estarà encapçalada pel diputat i vicepresident del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, Benet Jané, en representació del president de l’organisme autònom de la institució supramunicipal, Josep Poblet. La cita també comptarà amb la presència de diversos representants dels ens participants.

L’assistència a aquest saló professional permetrà, un any més, difondre als principals mercats les novetats en matèria de turisme a la demarcació de Tarragona, així com incrementar i consolidar les relacions comercials amb tourpoeradors internacionals.

La participació a Fitur és una de les accions de promoció conjunta emmarcades en el conveni Corner, que s’ha renovat recentment amb més participació que mai. Així doncs, aixoplugats pel Patronat de Turisme, hi són presents el Patronat Municipalde  Turisme de Tarragona i del territori. Tot plegat, 20 organismes locals vinculats al turisme.