TOTS 21

La Plaça de la Font acollirà els actes centrals de la jornada

La Plaça de la Font de Tarragona serà l’escenari on el 3 de desembre es celebrarà el Dia Internacional de les persones amb discapacitat. El dia començarà a les 10 del matí amb una fira d’entitats, a les 10:30h es farà una taller de Bollywood organitzat pel Centre Ocupacional l’Onada. A les 11 actuaran la Coral Aprodisca, el Cor Tarraco Sons i alumnes del Programa Mirasona.

A continuació s’inaugurarà l’exposició fotogràfica “Espais desconeguts” d’Adrià i David Borràs al pati Jaume I de l’Ajuntament. El matí finalitzarà, a les 12:30h, amb la lectura del Manifest per part de membres de les entitats del Consell Municipal de la Discapacitat i que comptarà amb l’assistència del tinent d’alcalde de Serveis a la Persona, Javier Villamayor.

Enguany, la 4a edició del Festival Eclèctic es celebra coincidint amb la Dia Internacional de les persones amb discapacitat, des del 27 de novembre i fins al 5 de desembre es duu a terme una programació cultural protagonitzada per 21 grups escènics i artistes vinculats a l’àmbit de la discapacitat. Demà l’Eclèctic presenta a la tarda al centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau el “Don Juan de Molière” a càrrec del grup Amanida Teatre de la ONCE.