.

.

TOTS 21


El Soterrani obrirà el 15 d'abril. Foto: Cedida

El Soterrani obrirà el 15 d’abril. Foto: Cedida

El Soterrani Llibreria Cooperativa obrirà les seves portes el proper dissabte, 15 d’abril, uns dies abans de Sant Jordi. La llibreria està situada al centre de la ciutat, al carrer August 50 i actualment estan ultimant tots els detalls per poder afrontar l’obertura ja a ple rendiment.

A les prestatgeries s’hi podrà trobar una àmplia selecció de literatura per a totes les edats, incloses les novetats destacades. A més a més, aprofitant l’esplèndid moment de la narrativa de gènere, tindran un extens catàleg de novel·la negra, històrica, ciència ficció i fantasia. Alhora pretenen fer una aposta decidida per l’assaig amb una tria acurada dels debats del moment. D’aquesta manera volen oferir una llibreria generalista, però amb perfil propi.

D’altra banda la intenció és oferir una agenda d’activitats relacionades amb els llibres, complementant l’àmplia oferta actual i programant noves propostes que puguin engrescar a les persones lectores.

Pel que fa als responsables del projecte, són tres llibreteres de la ciutat amb anys d’experiència en el món del llibre, que després d’un pausa han decidit emprendre un projecte propi. La seva intenció és sumar esforços amb les llibreries ja existents enfortint el comerç local i dinamitzant el sector a Tarragona.

El Soterrani està al carrer August 50.