.

.

TOTS 21


La trobada s'ha fet a l'últim tram de la Rambla Nova. Foto: Tjerk van der Meulen.

La trobada s’ha fet a l’últim tram de la Rambla Nova. Foto: Tjerk van der Meulen.

La Rambla ha estat avui l’escenari de la 1a Trobada de les Associacions de Famílies d’Alumnat (AFA) de la ciutat coincidint amb el Dia Universal dels Drets dels Infants. La jornada, organitzada per les AFA amb la col·laboració de l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona (IMET), ha omplert d’activitats adreçades a infants i famílies l’últim tram de la Rambla Nova des de les 10 h a les 13 h.  

En el transcurs de la jornada s’ha donat visibilitat a la gran tasca educativa que es fa des de les Associacions de Famílies d’Alumnat de la ciutat. El Consell Municipal d’Infants i Adolescents de Tarragona ha estat un altre dels principals protagonistes d’aquest diumenge amb la lectura del manifest per commemorar l’aprovació de la Convenció sobre els Drets de l’Infant per part de les Nacions Unides l’any 1989.   

Després de la lectura del manifest, els petits consellers i conselleres han lliurat diplomes de reconeixement a la tasca de les AFA. El conseller d’Educació, Manel Castaño, acompanyat d’altres regidors, ha tancat l’acte.