.

Cartell de la 'Marxa per la dignitat' a Madrid. Foto: enlluita.org

Cartell de la 'Marxa per la dignitat' a Madrid. Foto: enlluita.org

La Plataforma Ciutadana per la Defensa dels Drets Públics i l’Assemblea de barris, inicia la campanya de comunicació entorn a la manifestació que es realitzarà el 22 de març a les 18h a la Rambla Vella (davant de Santa Tecla) de Tarragona.

Aquesta manifestació s’emmarca en una iniciativa més àmplia en què confluiran a Madrid les anomenades Marxes de la dignitat, organitzades des de diferents punts de l’Estat. La campanya de comunicació s’enceta avui dilluns 24 de febrer a les 17.30h amb una assemblea convocada a la Rambla de Camp Clar. Hi ha previstes d’altres assemblees a Bonavista, Sant Pere i Sant Pau, Sant Salvador…

En un context de malestar generat per les elevades taxes d’atur, la precarietat laboral, les minses pensions, els desnonaments en matèria d’habitatge, les retallades en educació i sanitat, etc. apel·len a “la dignitat i a la corresponsabilitat fent una crida a la ciutadania per a sortir al carrer. És un abús inacceptable el que s’està cometent contra el poble. És una injustícia que haguem de pagar les conseqüència de l’economia especulativa i els robatoris que han realitzat persones amb nom i cognoms i que s’han enriquit escandalosament”.