.

.

TOTS 21


La Baixada del Pajaritu, un dels actes més esperats.

La Baixada del Pajaritu, un dels actes més esperats.

I arriba el cap de setmana més intens i carregat d’actes de Carnaval. D’una banda, demà dissabte 1 de març el dia arrencarà amb els actes previs des de les 9.30h i la pròpia Baixada del Pajaritu a les 12h, que a càrrec de La Pipel entertaiment aportarà moltes novetats i sorpreses. Així mateix i des de Sant Pere i Sant Pau i Sant Salvador i Sant Ramon, també es faran petites rues pels principals carrers del barri.

A la tarda, a partir de les 18h, engegarà la Rua de l’Artesania, que amb 30 comparses participants, tornarà a ser un dels actes més multitudinaris i esperats de l’any. La nit serà pels més marxosos amb la Revetlla al Recinte Firal a càrrec de la Banda del Coche Rojo.

Diumenge al matí, a les 12h al Metropol, hi haurà teatre familiar amb la Rua Capicua i a les 19h la Rua de Lluïment. Durant tot el cap de setmana es podrà veure circ de qualitat i renom com és el Circ Raluy que està ubicat al Parc Francolí.

Els actes de carnaval continuaran dilluns i dimarts, dilluns amb el 9è certamen de Drag Queens & Drag King al Metropol i dimarts, dia de l’Enterrament del Carnestoltes i la Crema del Ninot, la Ninota i la Bóta, amb el veredicte públic del concurs de comparses i lliurament dels guardons, penons i cremallers