.

El proper dia 7 de maig s'inaugura a la Rambla Vella, 25.Durant el 2019 s'obriran 20 tallers més per tota la geografia espanyola

El proper dia 7 de maig s’inaugura a la Rambla Vella, 25.Durant el 2019 s’obriran 20 tallers més per tota la geografia espanyola

La primera bugaderia artesanal del món desembarca a Tarragona. Després de l’èxit de les obertures en ciutats com Barcelona, Girona, Jaén, Las Palmas, Madrid o Sevilla, Telelavo inaugura el seu novè taller el proper dia 7 de maig a la Rambla Vella, 25.La seva arribada a Tarragona vol dir que d’ara endavant rentar i planxar s’acabarà. Els seus clients podran gaudir d’un servei de bugaderia a domicili únic mitjançant una tarifa plana mensual, des de només 59 euros. Telelavo recull a domicili la teva bugada i en menys de 48 hores te la torna neta i planxada, i amb repàs de costura,t’ho reparenperquè la roba estigui sempre perfecta.

Telelavo és una franquícia pionera en la creació de tallers artesanals de rentat gràcies al seu nou sistema: El rellotge Telelavo. Desenvolupat durant més de 5 anys, permet tractar de manera personalitzada, peça a peça cada bugada. Un servei d’alta qualitat a un preu assequible que compta amb l’etiqueta ISO 9001que garanteix els màxims estàndards de qualitat.

L’any passat Telelavo va rebre el Premi Nacional a la franquícia més involucrada amb el medi ambient, un guardó concedit pel Saló Internacional de la Franquícia de València i l’Associació Espanyola de Franquiciadors causa del seu compromís amb el medi ambient, fent servir els productes més ecològics del mercat barrejats amb la tecnologia més puntera en programes de rentat ideats per reduir el consum d’aigua i electricitat. En definició, reduint l’impacte ambiental de tot el procés. Tal és així, que fer la bugada amb Telelavo arriba ésmés econòmic que fer-ho a casa.Amb aquesta obertura -la novena enescassos mesos -Telelavo es corona com un dels serveis més nous i millor acollits del mercat.

Però l’expansió de la franquícia només acaba decomençar. Al llarg de 2019 està prevista l’obertura de 20 tallers més, amb un objectiu clar: un Telelavo a cada barri.A més, després del seu pas pel Saló Internacional de la Franquícia de París s’espera la seva expansió internacional per altres països europeus i llatinoamericans molt aviat.Sobre Telelavo.Telelavo és la primera xarxa de tallers de bugaderia artesanal del món. Ens encarreguem de la teva bugada setmanal a domicili amb un servei de subscripció des de només 59 € al mes.En només 48 hores tornem la bugada totalment neta, planxada, plegada i repassada. Els nostres clients només s’han de preocupar de guardar la seva roba a l’armari i gaudir del seu temps lliure. Així de fàcil!