.

Un instant de la visita

Un instant de la visita

Tarragona ha acollit aquest cap de setmana un  FamTrip en el què han participat catorze representants de diferents empreses internacionals interessades en el turisme de reunions i negocis. El viatge de familiarització a Tarragona s’ha produït en el marc previ a la celebració, a Barcelona, de l’Iberian Mice Forums.

Durant la seva estada a la ciutat, els participants al FamTrip, procedents de països tan diversos com França, Itàlia, Txèquia o Rússia, entre d’altres, han visitat les instal·lacions del Palau Firal i de Congressos i la Tarragona Arena Plaça, han conegut l’oferta hotelera de Tarragona,i han participat en una visita guiada per la Tàrraco romana. També han pogut degustar la tradicional cuina del Serrallo, amb visita al barri de pescadors inclosa i han gaudit de temps lliure per fer shopping a la ciutat.

L’Iberian Mice Forums són trobades de turisme especialitzat que serveixen per a posar en contacte a compradors i proveïdors de diferents sectors en una destinació amfitriona, per tal que es generin oportunitats de negoci en un entorn efectiu, a través d’activitats socials i reunions d’alt nivell professional.