.

.

TOTS 21


Presentació del Campionat d'Espanya de Frisbee. Foto: Cedida

Presentació del Campionat d’Espanya de Frisbee. Foto: Cedida

Els propers dies 12 i 13 de setembre es disputarà al Complex Educatiu de Tarragona les finals del Campionat d’Espanya d’Ultimate Frisbee. La cita reuneix els 10 millors equips d’Espanya que són: Bolskadisc (Huesca), Corocotta (Santander), Braves (Barcelona), Peixets (Barcelona), Frisbillinas (Sevilla), Discterics (Girona), Quijotes y Dulcineas (Madrid), Guayota (Tenerife), Mubidisk (Lanzarote), Murcielagos (Valencia). Durant el cap de setmana jugaran cadascun entre quatre i sis partits de 90 minuts fins a disputar la final el diumenge a les 14h. El premi al guanyador es lliurarà el mateix diumenge a les 16h.

L’Ultimate frisbee és un esport on dos equips de set jugadors juguen en un camp de 100x30m amb un disc amb l’objectiu d’anotar punts agafant el disc en el camp contrari. Es tracta d’una pràctica esportiva que es pot jugar en equips mixtes i és autoarbitrat, per això, a més de les classificacions esportives, en els tornejos es dóna el trofeu a l’esperit de joc a l’equip amb la millor puntuació d’una valoració feta pels oponents directes. El conseller d’Esports Javier Villamayor ha explicat que “l’esdeveniment s’emmarca dins Valor2017 per la promoció d’una pràctica esportiva que implica treball en equip, joc net i, al mateix temps, dóna a conèixer una entitat esportiva tarragonina com és Ultimate Tarragna, que amb poc temps ha tingut una important progressió ascendent en número de practicants a la ciutat”

La competició és oberta a la ciutadania i l’entrada gratuïta, els partits es disputaran des de les 9 del matí fins a les 5 de la tarda.