.

 Una producció que s'emetrà el 2 d'abril, en viu i via satèl·lit des de Londres

Una producció que s’emetrà el 2 d’abril, en viu i via satèl·lit des de Londres

Dimarts, 2 d’abril, Amposta (Amposta Cinemes), Tarragona (Ocine Les Gavarres), Valls (JCA Cinemes Valls) i Vilallonga del Camp (Cinema Centre Recreatiu Vilallonga del Camp) acullen la projecció de l’emissió en directe, des de la Royal opera House de Londres, d’una de les produccions operístiques més esperades d’aquesta temporada a nivell mundial: la commovedora òpera de Verdi “la forza del destíno”. També s’emetrà en 140 sales de cinema i teatres d’Espanya gràcies a la distribuïdora, Versión Digital.

El directe començarà a les 19:15 hores (hora d’Espanya) i dura, aproximadament, quatre hores i quinze minuts. L’òpera es cantarà en italià amb subtítols en castellà.

L’elenc de la temporada

La producció arriba a la Royal Opera en una sensacional posada en escena procedent d’Amsterdam, ple de colorit i acció. Està dirigida escènicament per Christof Loy. A més, compta en aquesta ocasió amb un espectacular elenc que inclou la soprano russa, Anna Netrebko, com Leonora, el tenor alemany, Jonas Kaufmann, com el seu amant Don Álvaro, i el baríton francès, Ludovic Tézier, com el seu germà Don Carlo di Vargas. El director musical és Antonio Pappano, i el director d’escena el premiat Christof Loy.