.

La regidora de Comerç i Turisme, durant la presentació del simposi

Els propers dies 6 i 7 de juny tindrà lloc a la sala d’actes de l’Antiga Audiència el seminari Marca Ciutat 2014. Enguany, en la seva cinquena edició, es farà a Tarragona i convidarà a tretze conferenciants a donar a conèixer el valor de tenir un segell distintiu de ciutat i els potencials que per a això té la ciutat de Tarragona. Aquesta trobada vol ser un punt d’nflexió en el treball de la marca de ciutat per situar-nos en l’àmbit professional i acadèmic del citymarketing.

El seminari ha de servir, doncs, per generar idees a l’entorn de la gestió de la marca de la ciutat i també per aportar i compartir coneixement útil als diversos sectors econòmics i socials que d’alguna manera o altra estan implicats en la construcció de la marca Tarragona. Durant aquests dos dies Taragona esdevindrà la capital del citymàrqueting de Catalunya i Espanya, gràcies als coneixements i experiència de ponents de primer nivell.

Segons la regidora de Comerç i Turisme de l’Ajuntament, Patrícia Anton, “Tarragona ha d’aprofitar aquesta oportunitat mentre està desenvolupant el seu propi projecte de marca de ciutat des de fa dos anys”,  amb la voluntat d’una banda de potenciar la identificació, implicació, l’autoestima i l’orgull de pertinença dels tarragonins i tarragonines; així com atraure i retenir els visitants i turistes”.

/* JS para menú plegable móvil Divi */