.

.

TOTS 21


Imatge promocional de la Glenn Miller Orquestra

La Glenn Miller Orchestra arriba al Palau Firal i de Congressos de Tarragona aquest dissabte 3 de març. La taquilla obrirà el mateix dissabte a partir de les 18h per a poder comprar les entrades directament al Palau de Congressos. També es poden comprar anticipadament a través d’internet. Tots els enllaços a la venda d’entrades dels espectacles del Palau de Congressos els trobareu a www.palautarragona.com

A partir de les 19h els assistents al concert podran gaudir de la cafeteria situada a l’interior del Palau de Congressos per esperar tranquil·lament a l’inici del concert. L’actuació durarà al voltant de les dues hores i ens endinsarà a l’era de les grans orquestres dels anys 40.

Un directe espectacular que et farà vibrar sota la direcció del veterà Ray McVay. Dues hores en els que gaudirem de Moonlight Serenaders i Uptown Hall Gang entre moltes altres.

L’orquestra va néixer el 1988 al Regne Unit juntament amb Glenn Miller Productions de Nova York. La GMO ha mantingut la mateixa formació ideada pel mestre que es composa pel líder, cinc saxofons, quatre tromperes, quatre trombons, tres ritmes més un vocalista masculí i femení. El repertori complet de la banda supera les 200 partitures, moltes d’elles de la biblioteca original, que inclou els grana arranjaments de les orquestres civil i de l’Exèrcit (Força Aèria).

Les entrades estan a la venda amb preus que van des dels 24€ fins els 42€ (despeses de gestió no incloses). L’enllaç a la venda d’entrades el podeu trobar a www.palautarragona.com

Tarragona gaudirà d’un concert irrepetible en un espai espectacular i bell. Es demostra així com la música de qualitat supera el pas del temps, actuant melòdicament al llarg dels anys.

Les taquilles per a la venda d’entrades estaran situades, dissabte 3 de març, a la planta 1 del Palau de Congressos, a la qual es pot accedir tant per ascensor o bé per la porta d’accés A situada al centre de les escales del Palau de Congressos.