.

Imatge del Campionat Europeu de Dansa. Foto: Cedida

Amb motiu de la celebració del Campionat Europeu de Dansa, es durà a terme una flashmob a la plaça de la Font el dia 4 de novembre a les 22.30h. S’espera que prop de 300 ballarins participin d’aquesta atractiva activitat al centre de la ciutat per a visibilitzar i donar suport a la dansa.

Els participants del Campionat Europeu de Dansa arribaran provinents de països com  Itàlia, França, Bèlgica, Luxemburg, Anglaterra, entre d’altres. Aquest tipus d’activitats aporten un increment del turisme a la ciutat que repercuteix molt positivament al sector comercial, gastronòmic i hoteler de Tarragona. Així, doncs, s’esperen més de 5.000 visitants el cap de setmana del 3, 4 i 5 de novembre.

L’Asociación Española de Profesionales Titulados en Danza és l’encarregada de l’organització del Campionat Europeu de Dansa. Amb una gran trajectòria professional, porta organitzant també el Concurso Nacional de Danza (CND España) des de l’any 2006.

En aquesta ocasió seran més de 900 els passis que es durant a terme durant les 3 jornades que es distribuiran entre l’auditori August del Palau de Congressos i el Teatre Metropol.

Orión Picó, coorganitzador dels esdeveniments i vicepresident de l’associació, ha destacat les instal·lacions del Palau firal i de Congressos són ideals per a poder dur a terme esdeveniments d’aquest tipus i magnitud, a la vegada que la proximitat amb el Teatre Metropol facilita el trasllat dels participants d’un espai a l’altre.

Un element indispensable per a poder treballar amb la màxima professionalitat i eficiència en esdeveniments que impliquen un nombre tan elevat de participants i número d’actuacions.

 V.Tapias

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */