.

Les conferències i els workshop donaran una visió pràctica de l'entorn global i regional del sector del refino i dels productes petroquímics

Les conferències i els workshop donaran una visió pràctica de l’entorn global i regional del sector del refino i dels productes petroquímics

El Port de Tarragona i ChemMed acolliran els dies 26, 27 i 28 del proper mes de juny, a Tarragona, la “Mediterranean Refining & Petrochemicals Summit“, la trobada internacional anual sobre refino i petroquímica del Mediterrani, organitzada per S&P Global Platts. L’objectiu és reunir en aquest esdeveniment a directius de refineries, productors de petroquímics, comerciants d’aquests productes, analistes, proveïdors de solucions i agents d’infraestructura locals en el transcurs de tres dies per tal d’oferir als assistents un coneixement incomparable del mercat per fer negocis en aquests temps, i mostrar les oportunitats clau per construir relacions comercials i industrials.

Les conferències i els workshop donaran una visió pràctica de l’entorn global i regional del sector del refino i dels productes petroquímics, els canvis de productes i preus, i els desenvolupaments legislatius, al mateix temps que s’explicaran les noves estratègies per a un major creixement, estabilitat i competitivitat.

Promoció a ChemPlastExpo 2019

De fet, ChemMed Tarragona ha participat aquesta setmana (del 7 al 9 de maig) a ChemPlastExpo, la fira congrés industrial que ha reunit a Madrid les més innovadores solucions en materials, tecnologies, processos i maquinària per a la indústria química i del plàstic.

En aquest context, ChemMed ha aprofitat la seva presència i posicionament a ChemPlastExpo per donar a conèixer i promocionar la Mediterranean Refining & Petrochemicals Summit. Durant els tres dies d’exposició, han estat molts els visitants que s’han apropat a l’espai de ChemMed i s’han interessat per l’esdeveniment que se celebrarà a l’Hotel Gran Palas de la Pineda, al juny. En total, els representants del clúster a la fira han informat i repartit material promocional de la conferència a gairebé dos centenars de persones, en les tres jornades de fira a Madrid.