.

.

TOTS 21

 

 

El secretari general de FEPIME, Salvador Guillermo, ha presentat l’acte a les instal·lacions de CEPTA. Foto: Cedida

El secretari general de FEPIME, Salvador Guillermo, ha presentat l’acte a les instal·lacions de CEPTA. Foto: Cedida

Tarragona acull el pròxim 11 de juny el II Congrés de la micro, petita i mitjans empresa de Catalunya, un acte que organitzen conjuntament FEPIME i CEPTA i que servirà per fer una anàlisi de les principals necessitats dels petits empresaris de les comarques de Tarragona.

L acte es durà a terme el 26 de maig a Tortosa i l’11 de juny a Tarragona i segueix la ronda de jornades que s’han dut a terme arreu del territori de Catalunya des de finals del mes d’abril. Tal i com ha explicat el secretari general de FEPIME, Salvador Guillermo, en aquest acte la patronal serveix per escoltar les demandes de les empreses que cada dia lluiten per tirar endavant i traslladar-les posteriorment a qui pertoqui.

Repàs a les noves normatives legals que afecten a les associacions empresarials

La visita de Guillermo a les instal·lacions de CEPTA també ha servit per fer un repàs de la nova regulació de l’Impost de les Societats a les associacions i la Llei de la Transparència 19/2014, de 29 de desembre, dues reformes legals que cal que les associacions empresarials cal que tinguin en compte, juntament amb el nou marc de regulació de la formació ocupacional, un altre dels temes que també s’han tractat durant la sessió.