.

Una imatge de la Sala August del Palau de Congressos

El proper dissabte 8 de febrer, la ciutat de Tarragona acull el Sorteig Especial de la Loteria Nacional a benefici de la Creu Roja.

En concret, el sorteig se celebrarà a l’Auditori August del Palau Firal i de Congressos a les 13 hores i l’accés es lliure. La durada prevista és de 20 minuts i inclou l’actuació del grup Cosetània.

L’organització es a càrrec de Loterías y Apuestas del Estado i la Creu Roja, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona. Les participacions del sorteig encara es poden adquirir a la xarxa d’Oficines de Creu Roja a la província de Tarragona o a qualsevol Administració de Loteries.

El lema del sorteig és ‘El Premi més repartit’. Creu Roja ha recordat que més d’1 milió de famílies es troben en situació de vulnerabilitat social extrema, sense ingressos i sense aliments. “Per això és tan important el Sorteig Especial de Loteria Nacional a favor de Creu Roja que se celebra el proper 8 de febrer”, recora. El sorteig és el que més reparteix: un de cada tres dècims té premi, encara que en realitat toca a més de 2 milions de persones.

/* JS para menú plegable móvil Divi */