.

Imatge sobre la Marxa de la Dignitat

Imatge sobre la Marxa de la Dignitat

La Plataforma Ciutadana per la Defensa dels Drets Públics i l’Assemblea de barris, continua la campanya de comunicació entorn a la manifestació que es realitzarà el 22 de març a les 18h a la Rambla Vella (davant de Santa Tecla) de Tarragona. Aquesta manifestació s’emmarca en una iniciativa més àmplia en què confluiran a Madrid les anomenades Marxes de la dignitat, organitzades des de diferents punts de l’Estat, incloent participants del nostre territori que arribaran a peu i amb autobús a Madrid.

En específic, 10 persones sortiran demà dia 4 a les 14:30h des de diferents punts de Tarragona, Reus, Cambrils i el Vendrell. El primer contingent sortirà a buscar les persones de Reus i Cambrils, que iniciaran la ruta a peu a partir d’Alcañiz. Durant el trajecte s’uniran companys de Barcelona, Lleida i França, així com de les conques mineres de Terol i Mequinensa. Conjuntament el dia 8 es farà l’entrada a la ciutat de Saragossa, on s’uniran a la manifestació de la dona treballadora. El dia 9, units Navarresos, Aragonesos i Catalans, sortiran de Saragossa direcció Madrid.

Així mateix, des de Tarragona també s’estan organitzant autobusos per tal de facilitar la participació en la marxa de Madrid, amb un bitllet d’anada i tornada per 25 euros. Per ara hi ha inscrites 110 persones. Les inscripcions continuen obertes uns dies més i es poden formalitzar a través de la web.

L’horari orientatiu dels autobusos preveuen la sortida de la Imperial Tarraco sobre les 00:00h de la nit del dia 22 de Març per arribar vora a les 8:00 del matí a Madrid. La tornada serà el mateix dia sobre les 22:00 h de la nit.

D’altra banda, el passat 24 de febrer la Plataforma en Defensa dels Drets Públics i l’Assemblea de barris, van iniciar a Camp Clar la campanya d’assemblees de comunicació entorn a la manifestació a Tarragona en suport a les Marxes. Les properes assemblees previstes són:

  • Demà dimarts 4 de març a les 17:30h a la Pl. De la Constitució de Bonavista.
  • Dimarts 11 de març a la Pl. Cuba de Sant Pere i Sant Pau.
  • Dimarts 18 de març a la Plaça de l’església de Sant Salvador

“És una injustícia que haguem de pagar les conseqüència de l’economia especulativa i els robatoris que han realitzat persones amb nom i cognoms i que s’han enriquit escandalosament. És per aquest motiu que apel·lem a la dignitat i a la corresponsabilitat, i fem una crida a la ciutadania per a sortir al carrer i per contribuir a la difusió de la manifestació en els entorns que els són propers” denuncia la Plataforma.

/* JS para menú plegable móvil Divi */