.

 

Imatge d'arxiu de l'anella de la Mediterrania.

Imatge d’arxiu de l’anella de la Mediterrania.

El comissionat dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017 preveu començar a vendre les entrades d’aquí a uns tres mesos, a un preu d’entre 5 i 25 euros en el cas dels dies de competició, i d’entre 20 i 60 euros els dies de les cerimònies. Així ho ha manifestat el regidor competent, Javier Villamayor, arrel d’una pregunta del grup municipal de la CUP en el ple celebrat avui. Villamayor ha reconegut que la previsió inicial d’ingressar 150.000 euros durant el 2016 per la venda d’entrades no es podrà complir. En total, es preveu vendre 200.000 entrades i ingressar al voltant d’un milió i mig d’euros en aquest concepte.

“Estan en marxa les reunions amb els operadors interessats en gestionar la venda d’entrades, que són els més importants del sector”, ha manifestat Villamayor, qui ha assegurat que els jocs tenen oberta una base de dades amb els diferents particulars i col·lectius que ja s’han posat en contacte amb Tarragona 2017 per tal de reservar les seves entrades. El regidor ha afegit que el plec del concurs públic està en fase de redacció i que es vol adjudicar abans que acabi l’any, amb la qual cosa la venda d’entrades online es podria posar en marxa a partir del mes de gener o febrer de 2017.

Pel que fa a les seus que Tarragona 2017 té en altres municipis, Villamayor ha afirmat que des del passat 10 d’octubre els respectius ajuntaments ja han gestionat reserves dirigides a personal voluntari i a interessats. El regidor ha tret ferro al retard sobre les previsions inicials recordant que als Jocs Mediterranis d’Almeria 2005 la venda va començar l’abril i maig del mateix any (és a dir, poc més d’un mes abans de començar la competició). En aquell cas, els organitzadors van vendre 158.800 entrades i van ingressar uns 1.190.000 euros.

Romà Rofes