.

.

TOTS 21


Presentació del logotip de campanya de 'Valor 2017'

Presentació del logotip de campanya de 'Valor 2017'

L’organització dels Jocs Mediterranis de Tarragona ha presentat la seva campanya ‘Valor 2017’. Es tracta d’una marca que pretén implicar tota la ciutadania de Tarragona i el conjunt de municipis que exerciran com a seus, a l’hora de projectar tots aquells trets diferencials que vol representar Tarragona 2017. Aquesta marca va dirigida a activitats, projectes o esdeveniments vinculats directa o indirectament no només als Jocs Mediterranis sinó als valors que representen els mateixos Jocs. La marca, pretén reconèixer la tasca integradora, participativa i social de totes aquestes iniciatives.

De la mateixa manera, els projectes que es presentin al Valor 2017 s’inclouran inicialment en una de les 5 àrees de la marca: educació, emprenedoria, esport, cultura i solidaritat. La presentació de la marca ‘Valor 2017’, que ha tingut lloc a l’Antiga Audiència de Tarragona, ha comptat amb la participació del director organitzatiu dels JJMM, Ramon Cuadrat, i també de l’alcalde i president dels Jocs, Josep Fèlix Ballesteros.

La campanya s’ha presentat de la mà d’un parell de peces audiovisuals breus, en què diferents membres del teixit tarragoní han explicat què representarà per ells l’arribada dels Jocs Mediterranis. Un parell de membres de la Mulassa petita i una professora i una alumna de l’escola de música han coincidit en destacar que, malgrat els temps de crisi que vivim, Tarragona2017 suposarà un abans i un després sobretot en l’àmbit d’infraestructures. També, han afegit, servirà perquè persones vingudes d’arreu del món coneguin la ciutat de Tarragona i les diferents subseus.

El logotip

El projecte Valor2017 compta amb un logotip dissenyat en col·laboració amb l’Escola d’Art de Tarragona. Un jurat format per representants de l’Escola d’Art, Ajuntament de Tarragona, Diputació de Tarragona i Jocs Mediterranis va seleccionar el logotip definitiu entre les propostes presentades per alumnes de l’Escola.

La campanya es difondrà a través d’una pàgina web pròpia, sota el nom valor2017.cat.

Joan Marc Salvat