.

Arribada de la bandera olímpica a Tarragona

L’organització dels Jocs Mediterranis continua amb el seu propòsit de difondre el projecte dels Jocs més enllà de la ciutat de Tarragona i fer-lo extensiu a cadascun dels diferents municipis seu. Després d’haver estat presents a Valls, El Vendrell, El Morell i Calafell, demà dissabte s’ha programat una reunió informativa a la ciutat de Barcelona. A la ciutat comtal hi ha ara per ara 110 voluntaris.

La trobada, que tindrà lloc a les instal·lacions del Museu Olímpic i de l’Esport, començarà a les 10 del matí i comptarà amb la presència d’una cinquantena d’inscrits a la borsa de voluntariat dels Jocs, alumnes de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport d’INEF Barcelona i de la Universitat Ramon Llull i membres del Col·legi de Llicenciats en Educació Física i Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport de Catalunya.

En el transcurs de la reunió de demà l’organització dels Jocs exposarà el projecte, informarà sobre els compromisos que cal adquirir per acabar sent voluntari o voluntària, el procés formatiu que es durà a terme i el compromís de participació des d’ara fins el 2017. Cal destacar l’elevat nombre d’inscrits a la borsa de voluntariat dels Jocs que són de la demarcació de Barcelona.

Des de mitjans del 2013 l’organització dels Jocs Mediterranis ha programat més d’una dotzena de xerrades informatives dirigides als voluntaris dels Jocs, en les quals hi han participat més de 600 persones.