.

.

TOTS 21


Roda de premsa del passat 29 de novembre després de la reunió del Comitè Internacional

A partir d’avui i fins el proper dia 15 de gener, l’equip tècnic dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017 durà a terme les reunions tècniques municipals previstes amb totes les seus dels Jocs per tal de posar al dia el calendari de treball a partir d’ara.

L’objectiu d’aquestes reunions és informar de les conclusions que es van treure durant la passada visita del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis i treballar conjuntament per desenvolupar-les.

Així, es parlarà d’un dels punts ja aprovats pel Comitè, el programa esportiu, que finalment contempla els següents esports: atletisme, bàsquet, futbol, gimnàstica rítmica, gimnàstica artística, natació, waterpolo, tennis, voleibol, vòlei platja, petanca, botxes, golf, tir, tir amb arc, esquí nàutic, handbol, esgrima, tennis de taula, judo, karate, halterofília, bàdminton, vela, boxa, lluita, ciclisme, piragüisme, rem, hípica, triatló i taekwondo. I es posarà damunt la taula quines són les seus que han d’acollir cadascun d’aquests esports, un tema aquest que encara s’està treballant i sobre el qual no hi ha aprovació definitiva.

Per altra banda, s’estableix el calendari a seguir durant els propers mesos pel que fa a la reforma o millora dels equipaments esportius, en relació també a les necessitats de captació i formació de voluntaris a cada seu, així com s’acorden els criteris de col·laboració i formació dels responsables tècnics de cada equipament.

Segons Ramon Cuadrat, director general dels Jocs Mediterranis, “les reunions tècniques municipals que iniciem avui són claus per definir on s’ubicaran les competicions dels Jocs Mediterranis i per continuar treballant en el Pla Director, un document viu que s’actualitza constantment en funció dels acords que s’assoleixen”.