.

Portada del número d’abril de ‘De Viajes’

Tàrraco és motiu central del número d’abril de la revista ‘De Viajes’, que publica la multinacional Hearst i dirigeix Nuria Muñoz. Una imatge a tota portada de l’Amfiteatre amb el titular ‘Deixa’t seduir per la seva llum mediterrània’ il·lustra el número 240 del mensual, que es ven a tres euros.

L’ampli reportatge es desenvolupa al voltant de 12 pàgines i obre el reportatge, que signen Gemma Cardona i Òscar Rodbag (fotografies), una imatge del castell de Tamarit, sota el títol ‘Tarraco, tot per descobrir’.

Crida l’atenció que el nou vehicle Seat Tarraco apareix fotografiat a la Baixada de Misericòrdia, a la plaça Reial, al Balcó del Mediterrani i a l’aqüeducte romà. De fet, el reportatge es realitza muntat en un Seat Tarraco.

Les propostes patrimonials, centrades en el llegat romà i medieval, i les gastronòmiques formen el cos del reportatge. A banda del patrimoni romà i medieval, espais com la Rambla Nova, el Balcó del Mediterrani, la plaça Corsini, el remodelat Mercat Central i les seves terrasses, on poder degustar “un bon vermut”, són altres dels indrets subratllats en la crònica, que inclou una passejada pel Serrallo. El reportatge es complementa amb una guia d’allotjaments hotelers i de restaurants.

Hearst edita les revistes ‘Elle’, ‘Diez Minutos’ i ‘Fotogramas’, entre d’altres.